Prin proiect s-au propus  urmatoarele achizitii :

  • Instalatia de irigare prin picurare pentru 0,36 ha, pe care solicitantul doreste sa o achizitioneze, este necesara deoarece va duce la obtinerea unui randament sporit de productie, avand o calitate net superioara a celei folosite anterior. De asemenea, instalatia de irigat prin picurare este necesara, avand in vedere schimbarile climatice tot mai nefavorabile, fiecare planta in parte primind cantitatea optima de apa, coroborat cu un plan de fertirigare.

Solicitantul foloseste in prezent instalatie de irigare prin picurare care nu mai da randament si este neperformanta.

  • Modernizare a  0,20 ha de solar cu firma autorizata/regie proprie, va aduce plus valoare fermei prin aparitia timpurie a produselor cultivate, de aici si pretul mai mare la o calitate superioara.
  • Atomizorul va fi folosit la realizarea tratamentelor fito-sanitare si ierbicidari foliare la cultura de legume si pepeni. De asemenea Atomizorul va fi folosit  pentru dezinfectarea si tratarea suprafetelor pe care este infiintata recolta. Prin utilizarea acestui echipament  se vor realiza lucrari intr-un timp mult mai scurt datorita razei mari de stropire.